Humanitarni koncert: Matija Dedić i Lana Janjanin

Solidarno Valentinovo sa Fondom 5.5 za Sisačko-moslavačku županiju

Matija Dedić i Lana Janjanin priređuju jazz Valentinovo sa Fondom 5.5 i Zakladom Solidarna za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji.

Kako 2020. nije bila najbolja godina za mnoge, naši renomirani jazz glazbenici - Matija Dedić (klavir) i Lana Janjanin (vokal) odlučili su svima uljepšati Valentinovo, te se po prvi puta na koncertnoj pozornici zajedno predstaviti publici.

Ovim humanitarnim jazz koncertom pozivamo sve da putem Fonda 5.5 doniraju za područje Sisačko-moslavačke županije, koje je najviše pogođeno potresom u prosincu.

Ovu akciju podržao je i Hrvatski glazbeni zavod, ustupivši svoj prostor unatoč činjenici da je i sam u teškoj situaciji nakon zagrebačkog potresa.

Koncertu možete nazočiti na dva načina

Uživo u Hrvatskom Glazbenom zavodu

Sukladno epidemiološkim mjerama i limitiranim dozvoljenim brojem ljudi, u prodaji je svega 40 VIP ulaznica, koje možete kupiti po cijeni od 500 kn.

Kupovina ulaznica za Glazbeni zavod: https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo-vip/

Online

Koncert je dostupan i u online obliku, te ga možete pratiti putem live stream-a uz svoje voljene u atmosferi nedjeljnje večeri.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kn. Nakon uplaćene donacije dobit ćete email sa linkom na live stream. Glazbenici apeliraju da se kupi broj ulaznica koji odgovara iznosu željene donacije.

Kupovina ulaznica za YouTube prijenos uživo: https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo/

Romantična večera uz Glovo

Za potpuno iskustvo kod kuće pobrinuo se naš partner GLOVO koji pokreće balon za donacije za Fond 5.5, te omogućuje besplatnu dostavu za sve narudžbe unutar Valentinovo bubble-a za vrijeme Valentinovo vikenda (13. i 14.2.).

Osim toga, Glovo unutar aplikacije ima poseban balončić posvećen Valentinovu, s različitim sadržajem iznutra - darovi, cvjećarnice, večera za 2 posebna menija iz restorana, itd. Razveselite svoje voljene malim znakom pažnje ili pak samo naručite večeru i uživajte uz naše vrhunske glazbenike.

Donacije

Podržite Fond 5.5 preko doniralice Zaklade SOLIDARNA: https://solidarna.hr/donirajte

ili putem aplikacije KEKS Pay

ili putem PayPala: http://paypal.me/solidarna

ili uplatom na nenamjenski račun Zaklade SOLIDARNA za krizna stanja:

Račun za hitne i krizne akcije: HR2424020061500078406

Svrha: SOLIDARNO S PETRINJOM & SMŽ

Poziv na broj: 01-2021

SWIFT SWIFT/BIC: ESBCHR22

Putem aplikacije KEKS Pay može se donirati i iz inozemstva, bez naknade! (aplikacija je na hrvatskom jeziku)

#Solidarno je naše jedino #NovoNormalno

Keks PayMobilno bankarstvo